İMSİAD HABERLER​

RİSİNG CİTY FUAR AÇILIŞI

Bursa İnşaat Sektörünün Kalbi Rising City & Yapı ve Yaşam Fuarı’nda Attı!

Bursa inşaat ve gayrimenkul sektörünün en prestijli buluşmalarından biri olan Rising City & Yapı ve Yaşam Fuarı, bu yıl da sektör paydaşlarını aynı çatı altında bir araya getirerek büyük bir başarıyla tamamlandı.

Bursa’nın inşaat sektöründeki gücünü, vizyonunu ve geleceğe dair kararlı adımlarını sergileyen Rising City & Yapı ve Yaşam Fuarı, kapılarını yoğun bir katılımla açtı. Sektörün tüm aktörlerini buluşturan bu stratejik platform; yeni iş birliklerinin temellerinin atıldığı, yenilikçi projelerin görücüye çıktığı ve yarının modern şehirleşme kriterlerinin şekillendiği bir merkez olma niteliğini bu yıl da korudu.

İMSİAD Üyeleriyle Geleceği İnşa Ediyoruz

İMSİAD’ın güçlü katkılarıyla gerçekleştirilen organizasyonda, değerli üyelerimiz projeleri ve vizyoner yaklaşımlarıyla fuarın odak noktası oldu. Fuar süresince standlarımızı ziyaret eden binlerce katılımcı; Bursa’nın ve Türkiye’nin geleceğini inşa eden nitelikli projelere yakından tanıklık etme fırsatı buldu.

Sektörel dinamizmin en üst seviyede hissedildiği organizasyon boyunca, kurulan stratejik temaslar ve paylaşılan bilgi birikimi, inşaat dünyasına yeni bir ivme kazandırdı.

Güçlü İş Birlikleri ve Teşekkür

26 Nisan akşamına kadar devam eden bu büyük maratonda, bizleri yalnız bırakmayan, katılımlarıyla sektörümüze değer katan tüm üyelerimize ve kıymetli ziyaretçilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Fuar süresince ortaya çıkan yüksek sinerji, kararlı adımlarla ilerlediğimiz bu yolda bizler için en büyük motivasyon kaynağı olmuştur.

İMSİAD olarak; birlikte üretmeye, Bursa’nın marka değerini yükseltmeye ve güvenli, modern, estetik bir gelecek inşa etmeye kararlılıkla devam edeceğiz.

Daha büyük hedeflerle Rising City & Yapı ve Yaşam Fuarı 2027’de tekrar görüşmek dileğiyle!

EN SON HABERLER

Haberler

GELENEKSEL İMSİAD İFTAR BULUŞMASI

İnşaat  Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) düzenlediği iftar organizasyonu ile Bursa’nın dinamikleri ve sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Hilton Otel’de düzenlenen organizasyona Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hayrettin Eldemir, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve İmar Şehircilik Dairesi  Başkanı Nazlı Yazgan, DSİ Bursa Bölge Müdürü İnan Gündüz, İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Cem Kürşat Hasanoğlu, İyi Parti Bursa İl Başkanı İsmail Kaya, İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Serdar Atilla Erdem, İç Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Nehir Özbey, Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Başkanı Zehra Candan Çakır, Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Başkanı Mehmet Yıldız, Harita Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Ali Faruk Çolak, Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Burak Özgen, Çevre Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Şen, YAPİDER Yönetim Kurulu Başkanı Sevcan İlici, PEYZAJDER Yönetim Kurulu Başkanı Fulya Akfidan Sevim, DEMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Şahintürk, Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Adem Doğangün ve çok sayıda davetli katıldı.

Devamını Oku »

çok yakında !